DESPRE MINE – ATÂT
Skip to content

DESPRE MINE

CLAUDIU NEAMȚU, ARHITECTUL REALITĂȚII ȘI MAESTRU AL JOCULUI MENTAL.

      Salut! Eu sunt Claudiu, ghidul tău personal prin jungla vieții profesionale și, uneori, chiar și cea personală. Aici, realitatea este pânza pe care o vopsim împreună, cuvintele fiind pensulele noastre. Sunt un mix între umbre și lumină, cu o eleganță debordantă și un pragmatism de fier.

Am petrecut 6 ani ca negociator de situații ‘hai să zicem speciale’ la o firmă de leasing de top. Am dansat cu demonii, am domolit furtuni și, ce să vezi, am supraviețuit să povestesc. Am învățat că singura bază solidă este realitatea însăși.

Ca Director Comercial la Fabrica de Zahăr Bod, am condus o armată de 130 de oameni prin labirintul complex al relațiilor naționale și internaționale, aducând ZAHAR BOD înapoi în lumina reflectoarelor. Aici, am sculptat arta comunicării eficiente în piatră.

Dar viața nu e doar corporatism. Am luat cu asalt și digitalul, creând o comunitate de peste 100k de urmăritori. Este ca și cum aș fi un general al zilelor noastre, mobilizând o armată de spirite libere.

Marca mea, ‘ATÂT’, este un battle cry împotriva mediocrității. E momentul să zicem ‘ATÂT’ ineficienței și să ne axăm pe ce contează cu adevărat.

Și acum, să vorbim despre APoV – Analiză Prin Ochii Vizitatorului. Nu este doar un serviciu de consultanță, este o aventură în inima afacerii tale. Unul dintre experții noștri va deveni shadow-ul tău, trăind și respirând ca unul dintre angajații tăi, pentru a înțelege cu adevărat ce se întâmplă pe teren.

Eu sunt Claudiu Neamțu, arhitectul realității tale, gata să te îndrum spre a deveni căpitanul destinului tău. Hai să transformăm provocările în oportunități, împreună.

Claudiu NEAMȚU